Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Zimbra server down

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    47
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Zimbra server down

    Hi,

    I'm running ZCS version 5.0.2 and server was functioning fine until now, I can log in AOK but sent emails are not being received and vice versa. I'm getting no bounced emails either way.

    What is the first thing I should check? ZCS was working fine until now...

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA, Canada and India
    Posts
    777
    Rep Power
    11

    Default

    i2k2 Networks
    Dedicated & Shared Zimbra Hosting Provider

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    47
    Rep Power
    6

    Default

    Well, that could be it then because I never upgraded either Zimbra nor Clam, and I stopped getting emails on April 15 at 1:43 PM.

    I guess the first way to verify this is to see if Clam is installed in my system, how would I check that?

    Actually I can't remember if I installed Clam on my system or not - I'm running the non commercial version - did Zimbra 5.0.2 come with Clam as a standard package?

    I can't find the Admin console > server > services 'as/av' tab > in my admin console either.

    I have remote root access BTW...
    Last edited by nadsab; 04-19-2010 at 11:20 AM.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    47
    Rep Power
    6

    Default

    OK I found the Admin console > server > services tab in admin, I unchecked Anti Virus, have not run the ZCI restart instructions yet.

    Also, how can I check if ClamAV shutdown was causing the problem? Anti Virus checkbox in admin does not indicate ClamAV, just Anti Virus; could it be a different AV application?

    ClamAV .92 is installed on my Centos 5.4 system after running a version check, just want to make sure it was originally set up to run with Zimbra and want to confirm that's what's causing ZCI to be down...
    Last edited by nadsab; 04-19-2010 at 04:57 PM.

Similar Threads

  1. Recover the mail after the crash HDD
    By MrSnaKe in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2009, 04:38 AM
  2. Error after installation
    By robsontuxlinux in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-11-2008, 10:48 PM
  3. My Zimbra Server crashed this morning...
    By glitch23 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2008, 02:28 PM
  4. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  5. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •