Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra No recibe Correos ni Envia

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default Zimbra No recibe Correos ni Envia

    Buernas tardes


    tengo el suguiente problema mi servidor de zimbra no esta recibiendo ni enviando correos pero si loa hago desde la cuenta de adminsitrado si me deja
    me gustaria saber que puedo hacer para solucionar este problema


    Gracias

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You haven't given any information that would help us diagnose the problem. Which version of Zimbra is this? Is it a new installation or an upgrade? What errors do you see in the log files? If you are behind a NAT router have you set-up a Split DNS?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 09:55 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 12:34 PM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •