Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Maill sending and receiving problem

  1. #11
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    i don't know how to fix the problem that's y going to install new versition...

  2. #12
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    i don't know how to fix the problem that's y going to install new versition...
    I've asked you various questions in this thread that you don't answer, without you giving some feedback we're going nowhere with this conversation - please answer the questions you've been asked.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    i should answered all the question which asked privious post????

  4. #14
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    i should answered all the question which asked privious post????
    I asked you several questions in this thread which you haven't answered, nemely the following:

    1. Was that a new server install or an upgrade?
    2. Why didn't you do an upgrade?
    3. How did you backup the users accounts from you 'old' server?
    4. Are all the services running? (you need to find out why the Ant-virus & Anti-spam are not running)
    5. Have you looked in the Admin UI to see if the email is deferred?
    6. Have you looked in the log files to see if the message was actually sent or what the errors are?

    These questions all relate to your Zimbra 5.x server.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    1.server was installed zimbra 6.0.6
    2.i don't know how to upgrade zimbra 5.0.2 to zimbra 6.0.6
    3.no backup put all the users to added manully in a new server
    4.in old server zimbra 5.0.2 Ant-virus & Anti-spam are not running and also spell check also not running
    5.all the incomming and outgoing maills are deferred only
    6.i seen the log files i didn't get any message...

    in this few questions i already reply just check it...

  6. #16
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    1.server was installed zimbra 6.0.6
    2.i don't know how to upgrade zimbra 5.0.2 to zimbra 6.0.6
    3.no backup put all the users to added manully in a new server
    4.in old server zimbra 5.0.2 Ant-virus & Anti-spam are not running and also spell check also not running
    5.all the incomming and outgoing maills are deferred only
    6.i seen the log files i didn't get any message...

    in this few questions i already reply just check it...
    All the questions I've asked you relate to your Zimbra 5.x installation and, I'm sorry, but you didn't answer them - if you want that server fixed I need to know the answer to those questions about your original server not the Zimbra 6 server.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #17
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    k sure in before the post i gave all the answers u need any other answer...

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-29-2008, 02:08 PM
  2. Setting Restrictions on Sending and Receiving
    By csyperski in forum Zimbra in Education
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2006, 08:59 AM
  3. Sending but not receiving
    By pbwebguy in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-22-2006, 01:58 AM
  4. Problem sending and Receiving mail
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2006, 10:16 AM
  5. Receiving Problem - could do with a bit of help
    By Tarkin in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 01-12-2006, 08:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •