Results 1 to 5 of 5

Thread: 6.0.6 - Postmaster cant add/list Account Alias?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Default 6.0.6 - Postmaster cant add/list Account Alias?

    just a quick check before I submit a bug report. Clicking account alias section give me empty list. Trying to add give me "addAccountAlias" rights error. All rights are set properly.


    Tested on stand alone fresh install and multi server upgraded from 6.0.5

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Are you running 6.0.6 now ?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Are you running 6.0.6 now ?
    still using 6.0.3 for production..

    the test was done on our test servers.

    anyone encounter same issue??

    we are using ubuntu 8.04 64 bit

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Default

    Up!!

    planning to upgrade this weekend.. Quite worried we cant upgrade because of this problem..

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    10

    Default

    Yeah I believe there is a bug here somewhere. Not sure where. We have plenty of aliases in the aliases section, but some domains which I know have aliases, are not in there. You can find their aliases by going to the aliases tab of each account, but if you search in the aliases section, they are not there.
    We are on 6.0.6 network edition. The delegated admin for this domain just sees a blank list in the aliases section. global admins see other aliases, but for this particular domain, searching for them in the aliases section returns no results. HOWEVER, if you browse for them from the whole list, I can see the aliases.
    I think I found the problem: "Searching for aliases returns no results in the admin console"
    Displaying all aliases, or just the aliases for an account does work.
    This breaks delegated admin alias managment, and makes managing lots of domains harder.
    I will lodge a support request as well - please let me know if you have a bug number I can vote on.

    Actually - there is an old bug about this:
    Bug 19107 – Admin Console -> Aliases: search for "domain.com" doesn't show anything
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 10-11-2009, 12:00 PM
  2. How to get all alias email account from all account.
    By aoddy in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2008, 11:06 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 03-31-2008, 11:35 PM
  4. Phantom account and alias
    By Rick Baker in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2007, 09:20 PM
  5. Rogue alias account can't be deleted
    By dwill in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2006, 05:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •