Results 1 to 2 of 2

Thread: Bad Headers in incoming message

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    712
    Rep Power
    7

    Default Bad Headers in incoming message

    We have one customer whose email system is always duplicating the MIME-Version header in emails

    Code:
    MIME-Version: 1.0
    From: **************
    To: **************
    X-Priority: 3 (Normal)
    Importance: Normal
    Date: Wed, 21 Apr 2010 15:27:43 +0100
    MIME-Version: 1.0
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    I thought if the user added the sender to their white list in their email preferences, it should allow those emails to come through - but it does not appear to be the case.

    They still get caught and sent to the "bad header" quarantine.

    Is there something I have configured incorrectly ?

    Or, is there another way to handle this problem for this domain ?

    Thanks in advance.

    UPDATE:

    It appears as though the emails are actually getting sent to the user - BUT ALSO getting left in the quarantine. Can that be right ?

    The following headers have been added to the email

    Code:
    X-Quarantine-ID: <sFh93wkcdsLm>
    X-Amavis-Alert: BAD HEADER SECTION Duplicate header field: "MIME-Version"
    X-Spam-Flag: NO
    X-Spam-Score: 0
    X-Spam-Level: 
    X-Spam-Status: No, score=x tag=-10 tag2=6.6 kill=15 WHITELISTED tests=[]
    	autolearn=unavailable
    Last edited by liverpoolfcfan; 04-21-2010 at 08:55 AM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    We've encountered the same behaviour.

    Some messages are quarantine for bad headers, especially accented chars in the subject.

    But some of these messages are delivered (while being quarantined) and some other are not (quarantined only)...

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. Hiding sub-domains in message headers
    By fcash in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-17-2009, 02:01 PM
  3. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  4. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  5. mobile calender Internal Server Error
    By padraig in forum Administrators
    Replies: 19
    Last Post: 04-24-2008, 08:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •