Results 1 to 4 of 4

Thread: Some sent mails not being saved to sent folder

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Question Some sent mails not being saved to sent folder

    I've had reports from some of our users that some of the sent emails they sent do not get saved to their sent folder. They mentioned these containing attachements.

    I've failed to recreated the issue myself. I was wondering has anyone else come across this problem?

    Thanks in advance,

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    Are they all using the Zimbra Web Client or something else ?

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for the welcome!

    I was actually thinking the same. If they were using a desktop client, maybe some messages were stored locally, but they are only using the webclient in the browser.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Your problem sounds kind of hit-and-miss / on-and-off, but just thought I would add that I've had users complain about stuff not going into the Sent folder before and it turned out that they had un-checked the preferences box to "Save a copy in the Sent folder". I'm currently running 6.0.6.1 so I can't check for sure, but I believe in the 5.x level this preference box was right next to the "Out of Office" section, which users go into often.

    The other thought I had is did these users, by chance, try to setup a filter for sent messages with attachments or something like that?

Similar Threads

  1. Can no longer start desktop
    By foobaz in forum General Questions
    Replies: 12
    Last Post: 04-02-2010, 05:06 PM
  2. Connector finds folders and items however does not import them
    By berkeb in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2010, 06:44 AM
  3. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  4. Error when Using Outlook PST Importer
    By chh in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2009, 05:20 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •