Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Odd Problem Just Appeared

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Odd Problem Just Appeared

    zimbra OSS 6.06

    This does not happen on all mailboxes.

    New mail is set to pop-up

    When a new mail or reply mail is started the window pops up and the zimbra wall paper appears but nothing else.

    We have re-booted the affected desktops running windows/firefox but to no avail. Testing using windows ie 8 and zimbra works fine.

    There may have been 2 windows patches auto installed on the user's machine before the last boot.

    There are no new firefox patches available.

    Any ideas?
    Guest Ubuntu 12.04LTS x64 and Zimbra 8.0.5
    Host CentOS 6.4 x64 :: KVM :: LVM :: Hardware RAID

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    7

    Default

    Update. Put firefox into "Start Private Browsing..." mod and the problem went away. Switched back and the problem is there. Maybe it is a cookie problem?

    I will clean out the cache and see if that fixes the problem.
    Guest Ubuntu 12.04LTS x64 and Zimbra 8.0.5
    Host CentOS 6.4 x64 :: KVM :: LVM :: Hardware RAID

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    7

    Default

    FYI, that did it. A browser/firefox issue. Cleared 'all' type of history. Ghost in the firefox machine. Back to normal?
    Guest Ubuntu 12.04LTS x64 and Zimbra 8.0.5
    Host CentOS 6.4 x64 :: KVM :: LVM :: Hardware RAID

Similar Threads

  1. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  2. Backup problem
    By polaco999 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2007, 12:13 PM
  3. [SOLVED] webmail relay problem
    By pst in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 02:24 AM
  4. smtp table lookup problem
    By s_c_johnson in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-21-2007, 06:46 AM
  5. [SOLVED] Small problem stopping zimbra
    By jml75 in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 07-13-2006, 09:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •