Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem in Energing windows in Ajax Client

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Guadalajara Jalisco, Mexico
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default Problem in Energing windows in Ajax Client

    Hi, There:

    Last Saturday, we updated our ZCS from 5.0.7 version to 6.0.6, we are running over Centos 5 32 bits edition. Everything runs fine at migration time, the system is running smoothly, but we have an endless display form opening window in some Ajax Clients, when users tried to send mail or open a new arrival message.

    Surprisingly, it does not happen with every user and it is independent of the browser used. We deactivate virus and firewall settings, we downgraded java version, we upgrade firefox and explorer versions and the issue can no be fixed.

    Boxes with the issue, run windows 7, windows xp or linux, before 6.0.6 we do not have any issue with the Ajax clients in any machine.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    did you install the 6.0.6.1 patch? i think it addressed that issue

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Guadalajara Jalisco, Mexico
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks, for your tip I will apply the patch.

Similar Threads

  1. Possible SMTP DoS attack?
    By sparky in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 02-12-2010, 04:21 AM
  2. Sync problem on client - Invalid sync format
    By joschi in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2009, 08:37 AM
  3. Installing Client in Windows XP
    By sundarramalingam in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2007, 09:43 AM
  4. Problem after change the Web mail client port number
    By eugeneewe in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2007, 07:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •