Results 1 to 1 of 1

Thread: Problem with 7bit attachement.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    300
    Rep Power
    9

    Default Problem with 7bit attachement.

    I have a user receiving email attachments in 7-bit encoding. The comapny sending them shall remain nameless, but when received, and subsequently read, or forwarded will cause a 500 server error or other SOAP problems. I have sent them a request to stop sending UTF-7, but aside from that is there anything else that can be done. Thx.

    ** Best I can tell they have a legacy system working with .csv files that is generating an attachment as a .txt file. That is what is causing the heartburn.
    Last edited by tgx; 06-01-2010 at 12:28 PM.

Similar Threads

  1. Backup problem
    By polaco999 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2007, 11:13 AM
  2. [SOLVED] webmail relay problem
    By pst in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 01:24 AM
  3. smtp table lookup problem
    By s_c_johnson in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-21-2007, 05:46 AM
  4. [SOLVED] Small problem stopping zimbra
    By jml75 in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 07-13-2006, 08:31 AM
  5. Reading attachments problem
    By lenjacobs in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 10:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •