Results 1 to 3 of 3

Thread: mailbox server failing to start

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default mailbox server failing to start

    One of my mailbox servers is now failing to start after a reboot.. Its not even showing it 'stopped' when I do a zmcontrol status. Its just showing it not there.

    When I try to use zmprov ms +zimbraserviceenabled mailbox I get:

    [] INFO: I/O exception (java.net.ConnectException) caught when processing request: Connection refused
    [] INFO: Retrying request
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Connection refused, server: localhost) (cause: java.net.ConnectException Connection refused)

    What thet heck is going on?

    Host zmstore-1
    archiving Stopped
    zmmtaconfig is running.
    amavisd is not running.
    zmamavisdctl is not running

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    I managed to start mailbox just by starting zmmailboxdctl.. However, it still shows as not running in zmcontrol status. boo.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    What's funny (or not so funny) I haven't gotten a response from Zimbra support either. I put a ticket in on thurs, and have heard nothing since.. That is discouraging.

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 02-25-2009, 04:39 AM
  2. Error after installation
    By robsontuxlinux in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-11-2008, 10:48 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-13-2008, 07:51 AM
  4. Mailbox server won't start
    By mmadavejones in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 11-17-2007, 10:37 AM
  5. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •