Results 1 to 10 of 10

Thread: Search does not show any email post upgrade

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default Search does not show any email post upgrade

    Just recently upgraded to Release 6.0.6_GA_2330.RHEL5_64_20100505193959 RHEL5_64 NETWORK edition.

    When searching for specific emails via the web browser interface, search results are May 26 and older. May 26 was the day if the upgrade.

    Any ideas?


  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Have you tried a re-index of the account? Has this always happened or is it new in the upgraded server? Are you entering it in the search bar? What is the exact search you're using?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Have you tried a re-index of the account? Has this always happened or is it new in the upgraded server? Are you entering it in the search bar? What is the exact search you're using?
    Account was re-indexed. Then the everything from the 2010 year is gone from the search results. This has happened just since the upgrade. All was just fine before then.

    Single word search in the search bar.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jwatson View Post
    Account was re-indexed. Then the everything from the 2010 year is gone from the search results. This has happened just since the upgrade. All was just fine before then.

    Single word search in the search bar.
    Show me the exact search term you used.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Show me the exact search term you used.
    PIMS. However, it's anything you search on.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jwatson View Post
    PIMS. However, it's anything you search on.
    Is it likely that the search is still running, how big is this mailbox?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Is it likely that the search is still running, how big is this mailbox?
    740.3MB

    Thanks

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Just out of interest could you check if the reindex has finished with the following:

    Code:
    zmprov rim username@example.com status
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Just out of interest could you check if the reindex has finished with the following:

    Code:
    zmprov rim username@example.com status
    ERROR: service.NOT_IN_PROGRESS (mbox fea65a59-3f3b-46b3-8342-179eb9056d10 is not currently running action ReIndex)

  10. #10
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    Bump.

Similar Threads

  1. Mail deferred with Connection timed out
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2012, 05:11 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 10-25-2007, 12:17 PM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 02:56 AM
  4. Post Upgrade Issues - Logger berserk?
    By Coilcore in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2006, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •