Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: [SOLVED] Can't print mails from shared accounts

  1. #21
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  2. #22
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default

    pls send the contents of the following url to resolve the issue with patch

    https://mail.domain.com/zimbra/js/zi...v=100610203449

    ('v' version param should match the version shown in the js error thrown)

  3. #23
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    376
    Rep Power
    8

    Default

    I got the following message when I put my domain in:

    Content Encoding Error

    The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

    * Please contact the website owners to inform them of this problem.
    Culley
    Mail | Dell 2950III | 2x Quad Core 5420 | 8gb RAM | 6x 146gb SAS RAID 0+1 | Red Hat 5.3 | Zimbra 6.0.10 Network Edition
    Test | VMware ESXi Whitebox | Phenom II Black 3.2ghz | 12gb RAM | 6x 1tb SATA RAID 0+1 | CentOS 5.4 | FOSS, Not in use now

  4. #24
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by quietas View Post
    I got the following message when I put my domain in:
    I get the same error.

  5. #25
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default

    looks like the compressed files are corrupted, I will resolve this with the release team

    try to gzip '_all.js' files to solve this issue

    gzip -S .zgz Calendar_all.js
    gzip -S .zgz Mail_all.js
    gzip -S .zgz NewWindow_2_all.js

  6. #26
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    376
    Rep Power
    8

    Default

    As root, I did the following:

    gzip -S .zgz /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/js/Calendar_all.js
    gzip -S .zgz /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/js/Mail_all.js
    gzip -S .zgz /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/js/NewWindow_2_all.js

    I got a message asking to overwrite, I chose yes. I su'd to the Zimbra user and issued 'zmcontrol restart' just to be sure. Using the same URL, I received the same message as before.
    Culley
    Mail | Dell 2950III | 2x Quad Core 5420 | 8gb RAM | 6x 146gb SAS RAID 0+1 | Red Hat 5.3 | Zimbra 6.0.10 Network Edition
    Test | VMware ESXi Whitebox | Phenom II Black 3.2ghz | 12gb RAM | 6x 1tb SATA RAID 0+1 | CentOS 5.4 | FOSS, Not in use now

  7. #27
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germany, Saarland, Saarbruecken
    Posts
    53
    Rep Power
    9

    Default

    Solved here since patch 2476

Similar Threads

  1. Replies: 25
    Last Post: 11-20-2009, 12:19 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 05-04-2009, 03:28 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  4. Replies: 21
    Last Post: 09-27-2007, 12:49 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 03-05-2007, 08:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •