Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] mail through external application

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] mail through external application

    Hi all,

    I am able to use thunderbird to send email but I seem to be unable to use a web based application to do the same.

    All I should have to do is specify the MX name, user and password and start sending mails but it fails to work for a mail in the same domain or another.

    A tcpdump shows traffic arriving to the mail server but no zimbra logs show authentication or rejection. Is there a way to set the logs to a higher debug level?

    The firewall is allowing outgoing traffic.

    It is also worth noting that both mail server and application server are VMs on the same KVM server and share the same internal network and subnet (192.168.122.x/24).

    I also had a look at the postfix config and it does seem to allow mails being sent from the (virtual) lan:
    mynetworks = 127.0.0.0/8 192.168.122.0/24
    smtpd_recipient_restrictions = reject_non_fqdn_recipient, permit_sasl_authenticated, permit_mynetworks, reject_unauth_destination, reject_unlisted_recipient, reject_invalid_hostname, reject_non_fqdn_sender, permit

    Am I missing something obvious?

    Thanks for your help.
    Last edited by ecobrazim; 06-21-2010 at 12:07 PM. Reason: additional info

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default

    It seems that it might simply have been pointing to the wrong port or that the application is temperamental.

    I seem to be getting my email now so sorry for the useless thread.

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. [SOLVED] zimbra 6.0.6 mailbox server stoped
    By kline in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 05-03-2010, 08:14 AM
  3. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  4. fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-24-2006, 03:31 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •