Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Problem to connect Admin Console with Firefox Windows v6.0.7.1

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    209
    Rep Power
    9

    Default Problem to connect Admin Console with Firefox Windows v6.0.7.1

    Hi,

    After upgrade to v6.0.7.1 Firefox Windows can't access to Admin console, I just got a page with the Zimbra logo.

    What's wrong ?

    Sam.
    Last edited by Samp; 06-22-2010 at 03:15 AM.
    Release 6.0.7_GA_2473.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition.
    On Debian Vserver

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Samp View Post
    After upgrade to v6.0.7.1 Firefox Windows can't access to Admin console, I just got a page with the Zimbra logo.

    What's wrong ?
    What have you done to try and resolve the problem? Have you cleared the browser cache, tried a different browser etc.? There should be no problem accessing the Admin UI.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    209
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What have you done to try and resolve the problem? Have you cleared the browser cache, tried a different browser etc.? There should be no problem accessing the Admin UI.
    Yes I cleaned the cache but nothing changes !?

    No problem with MSIE

    Sam.
    Release 6.0.7_GA_2473.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition.
    On Debian Vserver

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Samp View Post
    Yes I cleaned the cache but nothing changes !?

    No problem with MSIE
    Do enlighten me on which browser you're using. Have you checked if there's any plug-in or add-on that may be causing the problem, try creating a new empty profile and see if that works.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    209
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Do enlighten me on which browser you're using. Have you checked if there's any plug-in or add-on that may be causing the problem, try creating a new empty profile and see if that works.
    But the Zimbra account access work well, only the admin stay frozen with the Zimbra logo.

    Sam.
    Release 6.0.7_GA_2473.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition.
    On Debian Vserver

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Samp View Post
    But the Zimbra account access work well, only the admin stay frozen with the Zimbra logo.
    That wasn't what I asked you.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    369
    Rep Power
    6

    Default

    Did you use firebug?
    Can you turn on firebug to see why it hangs?

  8. #8
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    209
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    That wasn't what I asked you.
    I haven't installed new plug-in or add-on but before upgrade to 6.0.7.1 everything worked fine and I have this problem only with Firefox Windows, I upgraded Firefox to the last 3.6.4 it is the same.

    The Firefox Error console give:

    ZmMsg is not defined
    https://zimbra.geismar.com:7071/ line: 1672
    Last question is it possible to downgrade to 6.0.6.1 ?

    Sam.
    Release 6.0.7_GA_2473.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition.
    On Debian Vserver

  9. #9
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    209
    Rep Power
    9

    Default

    I tried on 3 differents Windows machine and I got the same problem after upgrade to 6.0.7.1

    Sam.
    Release 6.0.7_GA_2473.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition.
    On Debian Vserver

  10. #10
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bend, Or
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    I'm on 6.0.6_GA_2324.F11_64_20100406144945 and the admin console has been working fine until I went from FF 3.6.3 to FF 3.6.4 on Linux so my guess is it has something to do with a FF change. I'll probably roll back to 3.6.3 until someone comes up with something.

    Related firebug message:
    "ZmMsg is not defined" from zimbraAdmin(line 1632)
    "ZmMsg is not defined" from zimbraAdmin(line 1645)
    "ZmMsg is not defined" from zimbraAdmin(line 1648)
    "ZmMsg is not defined" from zimbraAdmin(line 1654)

    And I did clear my cache before I debugged.

    Thoughts?
    Rois

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Problem logging in from web admin console.
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-15-2008, 06:32 AM
  3. Problem whit admin console ...
    By diego_933 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 09-22-2006, 07:46 AM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •