Results 1 to 4 of 4

Thread: Issue with receiving emails via POP3 and Imap4

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Issue with receiving emails via POP3 and Imap4

    We have met strange issue with some emails which recieving via Pop3 or Imap4

    messages looks good in Web-interface, but when receving emails via POp3 or Imap4 message cutting on russian char "я"

    for example this message was recevied to PC via POP3:

    Вам пришло новое личное сообщение.

    Тема: Жалоба о сообщении в Кто знает реальную историю этого видео, которое крут

    but it should be:
    Вам пришло новое личное сообщение.

    Тема: Жалоба о сообщении в Кто знает реальную историю этого видео, которое крутят ....

    as you see, message cut before "я"

    any one having same issue ?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I guess this isn't a problem installing ZImbra (which is where you've posted it)? Can you tell us which product and release you're using as you've provided no information about that.

    Can you also explain what you mean by "....which recieving via Pop3 or Imap4", what exactly are you trying to do?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    It;s issue in Zimbra 6.0.7 (last version)
    Ok
    If you receive emails on pop3 (client is not important) letter is cut off everything after the letter "я" (inclusive).

    I hope it will helps

    it's happend only with letters in windows-1251 encoding

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You should update your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    It's a problem with the cyrillic alphabet, search bugzilla for the word cyrillic' and if you wish to be notified about the bug then add yourself to the cc list or vote on it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. POP3 config
    By mdeneen in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2008, 12:05 PM
  2. [SOLVED] pop3 access doesnt work
    By s10n in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2007, 10:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •