Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] secondary mail server pop3s error

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pakistan
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] secondary mail server pop3s error

    Hi,

    We have configured two mail servers with LDAP enabled, primary mail server is working fine, but when i try to pop3s from secondary mail server i got the following error on server

    --------------------------------------
    2010-06-29 00:20:08,099 INFO [Pop3SSLServer-21] [ip=xxxxxxx.8;] pop - connected
    2010-06-29 00:20:09,111 INFO [Pop3SSLServer-21] [ip=xxxxxxx.8;] pop - disconnected without quit
    2010-06-29 00:20:09,111 INFO [Pop3SSLServer-21] [] ProtocolHandler - Handler exiting normally
    --------------------------------------

    Thunderbird client
    Mail server does not support secure authentication


    Mudasar
    Thanks
    Mudasar
    www.o2sp.com
    Open Source Solution Provider

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    Anything in audit.log?
    Last edited by Krishopper; 06-28-2010 at 07:15 PM. Reason: s/auth/audit/

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    and can you clarify on what you mean by "primary" and "secondary" mail servers? Are they both Zimbra? Are they connected in any way?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pakistan
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,

    Primary mean having priority in MX record.
    Both are connected through internet. and surprisingly no logs in audit.log.

    Mudasar
    Thanks
    Mudasar
    www.o2sp.com
    Open Source Solution Provider

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pakistan
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,

    Sorry, there is no such issue, i have recreate the account in Thunderbird and its works

    Mudasar
    Thanks
    Mudasar
    www.o2sp.com
    Open Source Solution Provider

Similar Threads

  1. zmamavisdctl stopped and won't restart
    By alto in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2008, 01:41 AM
  2. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  3. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM
  4. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •