Results 1 to 2 of 2

Thread: IMAP SSL Authentication failing

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default IMAP SSL Authentication failing

    Running zcs-4.0.0_RC1_272, what log file would I look in to try and diagnose why I can't authenticate in Thunderbird when I enable SSL. Nothing in /var/log seems to have any information, and I don't see any relevant logs in /opt/zimbra/logs, but maybe I missed something. I'm running RHEL AS 4.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default Update

    I have two domains configured, call them group.example.com and example.com. The email address I'm trying to authenticate with is user@example.com, but I think it's trying to authenticate as user@group.example.com. I had to put in the mail server as group.example.com in Thunderbird for DNS purposes since my current MX record for example.com points to a different live mail server. I changed the account so it authenticates as admin@group.example.com and it successfully logged in. Consider this problem resolved.

Similar Threads

  1. external ldap authentication over SSL problem
    By eyablon in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2014, 04:44 AM
  2. Does Zimbra support IMAP Secure Authentication?
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2009, 07:19 PM
  3. ssl and secure authentication in thunderbird
    By comptekki in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 10-17-2007, 01:00 PM
  4. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 07:14 PM
  5. M2 IMAP and SSL issue
    By gazevedo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2005, 05:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •