I setup a new Zimbra mail server on a debian 5 OS. Installation of zimbra is all good without errors. i also successfully telnet <zimbra mails IP server> 110 and 25. I can also create account so on and so fort.

I login to web base zimbra mail and tried sending mails. I got the message that is "MESSAGE SENT". Upon waiting for the mail to received.. I got no mails and error received on my mail. But when i look on the zimbra.log . I found this error:


Jul 12 15:11:41 zimbra-mail amavis[4382]: (04382-17) ESMTP::10024 /opt/zimbra/data/amavisd/tmp/amavis-20100712T151141-04382: <christian.navarro@egames.ph> -> <christian.navarro@ip-egames.com> SIZE=964 Received: from zimbra-mail.ip-egames.com ([127.0.0.1]) by localhost (zimbra-mail.ip-egames.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP for <christian.navarro@ip-egames.com>; Mon, 12 Jul 2010 15:11:41 +0800 (PHT)
Jul 12 15:11:41 zimbra-mail amavis[4382]: (04382-17) Checking: vHEzCR23cUpN [123.242.204.71] <christian.navarro@egames.ph> -> <christian.navarro@ip-egames.com>
Jul 12 15:11:41 zimbra-mail amavis[4382]: (04382-17) Open relay? Nonlocal recips but not originating: christian.navarro@ip-egames.com
Jul 12 15:11:41 zimbra-mail amavis[4382]: (04382-17) (!!)TROUBLE in check_mail: parts_decode_ext FAILED: Unix utility file(1) not available, but is needed at (eval 99) line 110.
Jul 12 15:11:41 zimbra-mail amavis[4382]: (04382-17) (!)PRESERVING EVIDENCE in /opt/zimbra/data/amavisd/tmp/amavis-20100712T151141-04382
Jul 12 15:11:41 zimbra-mail postfix/smtp[29672]: 954AD30017E: to=<christian.navarro@ip-egames.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=0.11, delays=0.05/0.01/0/0.05, dsn=4.5.0, status=deferred (host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 451 4.5.0 Error in processing, id=04382-17, parts_decode_ext FAILED: Unix utility file(1) not available, but is needed at (eval 99) line 110. (in reply to end of DATA command))

Please anyone who can solve this problem would be a great help...

Thank you.