Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: QUE Failure

  1. #31
    Join Date
    Feb 2006
    Rep Power

    Default qmgr_active_corrup

    I have the same problem since few days. The only way that i have solved the problem was disabling antivirus service and requeue the emials. After that i enabled again and the server continues working without problem during 2 or 3 day.After that i got the same problem again. In the logs i can see the following error message:

    Jul 30 11:59:46 radal amavis[13677]: (13677-04-9) (!!) TROUBLE in check_mail: spam_scan FAILED: timed out
    Jul 30 11:59:46 radal amavis[13677]: (13677-04-9) (!) PRESERVING EVIDENCE in /opt/zimbra/amavisd/tmp/amavis-20080730T115010-13677

    S.O.:Red Hat Enterprise Linux ES release 4 (Nahant Update 6)
    Zimbra: Release 4.0.2_GA_362.RHEL4_64_20060922142700 RHEL4_64 FOSS edition

    Any ideas?

    QUOTE=tbullock;26201]It is related to Anti-virus/SpamAssassin. I am not sure what exactly the problem is, but when I disable he service mail is handled normally.

    I am hoping the problem will go away once I upgrade to FC5 and 4.0.2, whenever that

    I do seem to remember running a "yum" probably around the same time this happened. I have not changed any passwords.

    Anyone have any thoughts?[/QUOTE]

  2. #32
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Vannes, France
    Rep Power


    Quote Originally Posted by rrojas View Post
    Any ideas?
    Update Zimbra to 4.5.11 then update to the current version.


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  2. Cannot determine services - exiting
    By tawas in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-25-2006, 02:47 AM
  3. Initializing ldap...FAILED (256)
    By CVD in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-10-2006, 08:47 AM
  4. Yet another get.DirectContext issue
    By dccpark in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2006, 12:25 PM
  5. system failure: getDirectContext
    By avisser in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2005, 05:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts