Results 1 to 3 of 3

Thread: REST + zmmailbox migration error

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default REST + zmmailbox migration error

    Trying to migrate a user from one Zimbra host to another with the following command:
    /opt/zimbra/bin/zmmailbox -z -m user@domain.com postRestURL "//?fmt=tgz&resolve=reset" /tmp/user_archive.tgz

    Getting the following error:
    [] INFO: I/O exception (java.net.SocketException) caught when processing request: Broken pipe
    [] INFO: Retrying request
    ERROR: zclient.IO_ERROR (Unbuffered entity enclosing request can not be repeated.) (cause: org.apache.commons.httpclient.ProtocolException Unbuffered entity enclosing request can not be repeated.)

    Archive size is 395M. Any help is greatly appreciated.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    Is there anything in mailbox.log ?

    The only time I've seen this was where there was an item in a shared folder causing an issue.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Krishopper View Post
    Is there anything in mailbox.log ?

    The only time I've seen this was where there was an item in a shared folder causing an issue.
    I didn't see anything out of the ordinary in mailbox.log. I was able to import the data via the web UI successfully (just took longer).

    Hope maybe that may shed some light. Of course, it's probably as simple as needing more ram to import such a big mail archive.

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 09-26-2011, 11:50 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-02-2010, 05:49 PM
  3. Upgrade error from 5.0.16 to 5.0.23
    By tansyuan in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2010, 09:46 PM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 03:58 AM
  5. Groupwise migration error
    By Grayarea in forum Migration
    Replies: 7
    Last Post: 04-12-2007, 11:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •