Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: IMAP server stop processing

  1. #21
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by watanesachin View Post
    how to resolve this problem pls tell yaw
    Please stop hijacking threads. Create one for your issue with some more details and someone will be far more likely to help.

  2. #22
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks y@w,

    Do you think you would have an idea or a suggestion on the next thing to look upon?

    Steeve

  3. #23
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Y@w,

    I saw that our server have proxy installed but not enable. Would it help to enable it? I already have imapproxy installed on another server though.

    Thanks in advance!

    Steeve

  4. #24
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    No, I don't think the IMAP proxy will help. In a single-server setup it'll just add another process in the middle.

    I'm not really sure what the next step would be. What type of CPU is in this box? If you run top while this thing is crawling, it should give you an idea of what the CPU is doing (i.e. % in user, % in sys, % in wait). That would be good to know.

    Also, you said I/O stays at a constant 1Mbps, does it grow with the CPU trend during the busy times? Most of the time, these MySQL slow queries are caused by I/O problems either directly (slow RAID) or indirectly (not enough memory, causing more I/O). On that note, what kind of a disk system are you running (RAID type, disk type, DAS/SAN/other)?

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is not running !!!!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 04-28-2011, 06:50 AM
  2. [SOLVED] Sudden problem synching with gmail
    By bouchardpie in forum Error Reports
    Replies: 8
    Last Post: 09-09-2010, 10:50 AM
  3. Zimbra, IMAP, and Entourage / No sent items on server
    By stevegarriques in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2009, 09:04 AM
  4. [SOLVED] Why my MTA Cross???
    By fsloke in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-30-2008, 09:55 PM
  5. A connector to an external IMAP Server
    By gba in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2006, 02:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •