Results 1 to 1 of 1

Thread: Missing outgoing e-mails in MS Outlook 2k7!!!

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    8
    Rep Power
    6

    Unhappy Missing outgoing e-mails in MS Outlook 2k7!!!

    hallo,
    just wondering if anyone else has run into this issue.

    I have one person on my mail domain that I manage who had some emails answered in the outgoingbox of MS Outlook 2k7. Later on he synced his outlook with the mailserver via a UMTS/G3 connection which was interrupted. Now it look like the mails are away but neither the outlook nor the webclient show these mails. They are in none of the folders, not outgoing, not send, nowhere to find. So emails are missing!
    Has anyone else has seen this issue before?

    Thanks in advance.
    Mike

    6.0.6_GA_2324.UBUNTU8 UBUNTU8 NETWORK edition, with 6.0.6 Connector for Outlook
    Last edited by mikenamib; 07-27-2010 at 07:32 AM.

Similar Threads

  1. Migrating my mails from Microsoft Outlook 2003 to Zimbra
    By Ashwin in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2009, 03:14 PM
  2. Zimbra OSS 4.5.11 Re-install
    By newmember in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 10:26 PM
  3. 4.5.11 to 5.06 Migration Suggestion
    By newmember in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2008, 06:59 PM
  4. Outlook shows mails double after upgrade to 5.0.9 connector
    By thomas.schlatter in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2008, 06:47 AM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •