Results 1 to 3 of 3

Thread: html message not visible in standard version

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default html message not visible in standard version

    i composed a mail as HTML and sent to a person, that other person if he tries to open that, it is showing empty (all the headers are visible, but message content is empty)

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Please update your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by jayanth View Post
    i composed a mail as HTML and sent to a person, that other person if he tries to open that, it is showing empty (all the headers are visible, but message content is empty)
    There's a lack of information in you post such as: zimbra version and release; which browser and version; did you try a different browser; did you clear the browser cache; where and how is the recipient viewing this email; is the recipient on a Zimbra server what?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default

    i tried all the browsers, but still i didn;t see the message. the recipient is viewing the mail other than zimbra server.

    One thing i observerd is even i sent a html mail, at the reciepient side if i open the mail and click show original button the content type it is showing is --"text/plain". how we can we resolve issue??????

Similar Threads

  1. patch 6.0.6.1 - Wrong platform + version?
    By frankman in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2010, 04:40 PM
  2. 5.0.11 conflict Standard HTML, zimbraChildAccount
    By Rich Graves in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2008, 09:05 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-25-2008, 06:54 AM
  4. New IE6 bug in 5.06 HTML version?
    By Atrispro in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 06-23-2008, 06:06 PM
  5. Web Client - HTML Message Formatting
    By soxfan in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2007, 06:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •