Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] HTTPS on port 443 - Cannot get it to work

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] HTTPS on port 443 - Cannot get it to work

    I have been struggling with this for 2 days. I have tried ALL modes with zmtlsctl. And ANY mode that includes HTTPS/SSL causes me to not be able to connect to the webpage.

    I have nor firewalls running on my Centos box.

    Tried using the IP address and FQDN.
    I CAN connect to the server admin console on port 7071 inside my router.

    I know I am missing something. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    Can you provide the output of
    Code:
    zmprov gs server.domain.com | grep SSL
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    8

    Default

    Here it is:

    Release 6.0.6_GA_2324.RHEL5_20100406144520 CentOS5 FOSS edition.

    [zimbra@mail root]$ zmprov gs mail.samgreco.net | grep ssl
    [zimbra@mail root]$ zmprov gs mail.samgreco.net | grep SSL
    zimbraHttpSSLNumThreads: 50
    zimbraImapSSLBindOnStartup: TRUE
    zimbraImapSSLBindPort: 993
    zimbraImapSSLProxyBindPort: 7993
    zimbraImapSSLServerEnabled: TRUE
    zimbraMailSSLPort: 43
    zimbraMailSSLProxyPort: 8443
    zimbraNotifySSLBindPort: 7036
    zimbraNotifySSLServerEnabled: TRUE
    zimbraPop3SSLBindOnStartup: TRUE
    zimbraPop3SSLBindPort: 995
    zimbraPop3SSLProxyBindPort: 7995
    zimbraPop3SSLServerEnabled: TRUE
    zimbraSSLCertificate: -----BEGIN CERTIFICATE-----
    zimbraSSLPrivateKey: -----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----
    zimbraStatThreadNamePrefix: ImapSSLServer
    zimbraStatThreadNamePrefix: Pop3SSLServer

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    8

    Default

    Funny, I just actually looked at the output. Why would SSL Mail be on port 43?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    A type-o along the lines somewhere?

    Do this:

    Code:
    zmprov ms mail.samgreco.net zimbraMailSSLPort 443
    and then restart Zimbra.

    If you're using the proxy service at all, you'll have a bit more work to do.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    8

    Default

    That did it. Thanks for the pointer.

    Now if I could just get my iPhone to connect to CardDav....

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    Can't help ya with that one. If you're running the Network Edition, you can use ActiveSync. Otherwise, good luck.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-21-2010, 08:19 AM
  2. Ubuntu 8.04 Lts Zimbra 5.0.14 Ldap Problem
    By rkrojero in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-21-2009, 12:58 AM
  3. Fresh Zimbra installation does not work
    By Datax in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2008, 02:18 PM
  4. Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2006, 07:19 PM
  5. Zimbra Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2006, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •