Results 1 to 6 of 6

Thread: 4.0RC1 documents error

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    middle of a corn field, IL
    Posts
    111
    Rep Power
    9

    Default 4.0RC1 documents error

    I have a new install of 4.0RC1 on a test machine.
    This has already been filed as bug 10351, but posting it here as well.
    When clicking on the documents tab to play around with that I get this error:
    message - chrome has no properties
    fileName - http://mail.test.com/zimbra/js/Zimbr...v=060814123243
    lineNumber - 4062
    stack - ([object Object],[object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4062
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4059
    (28)@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4165
    (28,[object Object],true)@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:1487
    (28,true)@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4158
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4177
    (12)@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4181
    (null,true)@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4175
    ([object Object],undefined)@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4215
    ("notebook")@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4620
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:4709
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:535
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:547
    ("SELECTION",[object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:520
    ("SELECTION",[object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:1107
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/ZimbraMail_all.js.zgz?v=060814123243:862
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:535
    ([object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:547
    ("onmouseup",[object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:520
    ("onmouseup",[object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:1107
    ([object MouseEvent],"onmouseup",[object Object])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:1150
    ([object MouseEvent])@http://mail.test.com/zimbra/js/Ajax_all.js.zgz?v=060814123243:1143
    @:0

    name - TypeError

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    middle of a corn field, IL
    Posts
    111
    Rep Power
    9

    Default Error: Documents templates missing. Please notify an administrator

    After upgrading RC1 to GA, I no longer receive the message before but I now receive this message.
    Error: Documents templates missing. Please notify an administrator
    I will try a full reinstall and see if this clears up the problem.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Beloit, Wisconsin
    Posts
    71
    Rep Power
    9

    Default

    See this thread link

    I had the same message and this worked for me.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    middle of a corn field, IL
    Posts
    111
    Rep Power
    9

    Default

    Yes, a fresh install worked for me as well.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    middle of a corn field, IL
    Posts
    111
    Rep Power
    9

    Default Error: Documents templates missing. Please notify an administrator

    Still get this error though. Can anyone else comment on this?

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by dagar
    Still get this error though. Can anyone else comment on this?
    I'm slightly confused, which error do you mean? This one:
    Code:
    Error: Documents templates missing. Please notify an administrator
    If that's the one you mean could you try this ( pick an account & password this will create the accounts):
    Code:
    /opt/zimbra/bin/zmprov in account@domain.com password /opt/zimbra/wiki/Template Template 
    /opt/zimbra/wiki/Template Template
    tomcat stop
    tomcat start
    Last edited by phoenix; 09-01-2006 at 07:51 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 02:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 03:59 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •