Results 1 to 6 of 6

Thread: V 4.0 Zimlet Problems

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    36
    Rep Power
    10

    Cool V 4.0 Zimlet Problems

    After installing version 4.0, I had no Zimlets. So, I ran "zmzimletctl deploy ..." on all zimlets in "zimlet-extras". Below is the output of a "zmzimletctl listZimlets:
    PHP Code:
    [zimbra@mailbox zimlets-extra]$ zmzimletctl listZimlets
    Installed Zimlet files on this host
    :
            
    com_flightexplorer_fasttrack
            com_zimbra_amzn
            com_zimbra_arcade
            com_zimbra_asterisk
            com_zimbra_bugz
            com_zimbra_collector
            com_zimbra_date
            com_zimbra_email
            com_zimbra_evite
            com_zimbra_gtranslator
            com_zimbra_jspsample
            com_zimbra_phone
            com_zimbra_photo
            com_zimbra_po
            com_zimbra_rss
            com_zimbra_sforce
            com_zimbra_sms
            com_zimbra_tracking
            com_zimbra_travelagent
            com_zimbra_url
            com_zimbra_wikipedia
            com_zimbra_ymaps
            com_zimbra_ytraffic
    Installed Zimlets in LDAP
    :
            
    com_flightexplorer_fasttrack
            com_zimbra_amzn
            com_zimbra_arcade
            com_zimbra_bugz
            com_zimbra_collector
            com_zimbra_date
            com_zimbra_email
            com_zimbra_evite
            com_zimbra_gtranslator
            com_zimbra_jspsample
            com_zimbra_phone
            com_zimbra_photo
            com_zimbra_po
            com_zimbra_rss
            com_zimbra_sforce
            com_zimbra_sms
            com_zimbra_tracking
            com_zimbra_travelagent
            com_zimbra_url
            com_zimbra_wikipedia
            com_zimbra_xslt
            com_zimbra_ymaps
            com_zimbra_ytraffic
    Available Zimlets in COS
    :
      default:
            
    com_flightexplorer_fasttrack
            com_zimbra_amzn
            com_zimbra_arcade
            com_zimbra_bugz
            com_zimbra_collector
            com_zimbra_date
            com_zimbra_email
            com_zimbra_evite
            com_zimbra_gtranslator
            com_zimbra_jspsample
            com_zimbra_phone
            com_zimbra_photo
            com_zimbra_po
            com_zimbra_rss
            com_zimbra_sforce
            com_zimbra_sms
            com_zimbra_tracking
            com_zimbra_travelagent
            com_zimbra_url
            com_zimbra_wikipedia
            com_zimbra_xslt
            com_zimbra_ymaps
            com_zimbra_ytraffic 
    So, the Zimlets seem to be installed - however, the only Zimlet in my list is " com_flightexplorer_fasttrack" - and this is ONLY in Firefox - no Zimlet's appear in Safari.

    Any thoughts on why this might be? I cleared my cache in both Safari and Firefox. As well, rebooted.
    Last edited by pcjackson; 08-30-2006 at 01:46 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 04:34 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 03:21 AM
  4. Domain Admin Error: Permission Denied
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 05:48 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •