Results 1 to 4 of 4

Thread: MX record cannot deliver mail

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Rep Power

    Default HELP MX record cannot deliver mail

    HELP My mx record is not working right. here is what I get

    How I am searching:
    Searching for MX record at []: Got referral to (zone: net.) [took 87 ms]
    Searching for MX record at []: Got referral to (zone: [took 202 ms]
    Searching for MX record at []: Reports that no MX records exist. [took 48 ms]

    No MX records exist for [Neg TTL=86400 seconds]

    Details: (an authoritative nameserver for says that there are no MX records for
    The E-mail address in charge of the zone is: hostmaster@dandcserver@net.

    There is no need to refresh the page -- to see the DNS traversal, to make sure that all DNS servers are reporting
    the same results, you can Click Here.

    Note that these results are obtained in real-time, meaning that these are not cached results.
    These results are what DNS resolvers all over the world will see right now (unless they have cached information).

    I can post my zone file or anything else. I would appricate anyones help
    Last edited by computerguy24; 09-01-2006 at 03:30 PM.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Vannes, France
    Rep Power


    Have a look at this DNS thread - that should tell you what you need to know about setting your files. I'm assuming that you are using a local copy of BIND rather than public DNS host. Post some details of what you're doing if you still have problems.


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Rep Power


    for some reason the zimbra installer either takes fqdn or takes hostname+resolv.conf search suffix default, then does an mx record against that fqdn. however, very few people set an mx record for the mx A record, its far more common to do it against the domain.

    try the dns lookup again, where you were trying, try

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Rep Power

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts