Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] How can I add trusted e-mail / IP on Zimbra Server - Like Fax Server

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Turkey
    Posts
    43
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] How can I add trusted e-mail / IP on Zimbra Server - Like Fax Server

    Hello

    I am trying to add trusted mail accounts for 3 days and/or trusted local ip address to zimbra server.

    I have some servers to send automatic e-mails to distribution list on zimbra server. I have some accounts defined on Zimbra server to send automatic mails to defined local distribution list or single local accounts.

    For instance, in my local network I have a fax server and this fax server can send mails when receive fax. I configured fax smtp server to send e-mails to defined fax account on my zimbra server.

    When I try to send mail from fax server, always getting following error:

    NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[212.174.150.211]: 554 5.7.1 <unknown[212.174.150.211]>: Client host rejected: Access denied; from=<qdms> to=<akin.temel@yatas.com.tr> proto=ESMTP helo=<mail.yatas.com.tr>

    By the way, Zimbra Server is located on DMZ area, all users have to access to this server via firewall.

    By using MTA, I add fax server's external ip (212.174.150.211) and local ip address (10.0.2.32) to Trusted Networks but still getting same error msg.

    Instead of adding trusted networks if we can add single trusted e-mail address, this will work, too. But couldn't find how to that...

    Can you show me the way to solve this problem?

    With my kind regards,

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    I'm assuming you mean that you added it to the list of IPs in the zimbraMtaMyNetworks config?

    If so, did you restart the MTA? Zimbra re-writes the Postfix config files upon restart, so you likely need a 'zmmtactl restart' to apply the changes.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Also, just ran across: http://www.zimbra.com/forums/adminis...end-email.html

    Please don't post the same question more than once. If you have more details, add to the same thread. You're more likely to get an answer that way, anyway.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Turkey
    Posts
    43
    Rep Power
    5

    Default

    I am sory that i posted many same questiion for my question but i did not suscess my problem .
    Yes i add trusted mta networks and restart zimbra , by the way i get same error when i login localhost ( 127.0.0.1 rejected ) ..

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by akintemel View Post
    I am sory that i posted many same questiion for my question but i did not suscess my problem .
    You also didn't bother to respond to the answer I gave in the other thread nor give any further information about the problem nor any details of what errors you're seeing in the log file, replying to that thread would have been more useful than creating yet another thread. I'll remove the duplicate thread(s).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Turkey
    Posts
    43
    Rep Power
    5

    Default

    I am so so sory i resolve my problem.I tyro to connect on client who send automatic e-mail on 587 port number that way server rejected.Thank you very much for your time .

    Best Regards.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Postfix unavailable - queue down
    By pmona in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2010, 09:03 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 02-25-2009, 03:39 AM
  3. Migration Assistance
    By dwill in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 12-02-2008, 07:20 AM
  4. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 08:21 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-03-2006, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •