Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Zimbra Patch Error

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    France
    Posts
    45
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Zimbra Patch Error

    Hello,

    Today I decided to upgrade from 6.0.6 to 6.0.8.

    Everything went fine until I installed the small 23Mb patch that came out a week ago.

    I did ./installPatch.sh as root as instructed and it seemed top copy the 5 new files fine. I then did 'su - zimbra' and 'zmcontrol restart'

    I now have red X's under all services except stats (everything was blue ticks until I applied the small patch).

    Otherwise server has been working perfectly up until now.

    Any ideas what this could be? It does seem that people can send mail at least at the moment.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    France
    Posts
    45
    Rep Power
    5

    Default

    Nevermind fixed.

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by mek View Post
    Nevermind fixed.
    It would help others on the forums if you actually posted your 'fix' for the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 08-18-2011, 10:15 PM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 04:05 PM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •