Results 1 to 3 of 3

Thread: After reboot: zmmailboxdctl is not running

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default After reboot: zmmailboxdctl is not running

    Hi,

    I have done a reboot of server and now zmmailboxctld is not running.

    The server version is:

    Ubuntu 8.04.4 LTS

    And Zimba version is:

    Release 6.0.4_GA_2038.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 FOSS edition

    This is the output of zmmailboxd.out:

    CompilerOracle: exclude com/zimbra/cs/session/SessionMap.putAndPrune
    CompilerOracle: exclude com/zimbra/cs/mailbox/MailItem.delete
    CompilerOracle: exclude org/apache/xerces/impl/XMLDocumentFragmentScannerImpl$FragmentContentDisp atcher.dispatch
    1 INFO [main] log - Logging to org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter(org.mortbay.log) via org.mortbay.log.Slf4jLog
    Zimbra server reserving server socket port=110 bindaddr=null ssl=false
    Zimbra server reserving server socket port=995 bindaddr=null ssl=true
    Zimbra server reserving server socket port=143 bindaddr=null ssl=false
    Zimbra server reserving server socket port=993 bindaddr=null ssl=true
    Zimbra server reserving server socket port=7025 bindaddr=null ssl=false
    1327 WARN [main] log - Config error at <Call name="open"/>
    1328 WARN [main] log - Config error at <Ref id="http"><Call name="open"/></Ref>
    1328 WARN [main] log - EXCEPTION
    java.lang.reflect.InvocationTargetException
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.call(XmlConfigura tion.java:542)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.configure(XmlConf iguration.java:252)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.refObj(XmlConfigu ration.java:646)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.configure(XmlConf iguration.java:260)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.configure(XmlConf iguration.java:214)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.main(XmlConfigura tion.java:974)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at org.mortbay.start.Main.invokeMain(Main.java:194)
    at org.mortbay.start.Main.start(Main.java:534)
    at org.mortbay.start.Main.start(Main.java:441)
    at org.mortbay.start.Main.main(Main.java:119)
    Caused by: java.net.BindException: Address already in use
    at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method)
    at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSock etChannelImpl.java:119)
    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAd aptor.java:59)
    at org.mortbay.jetty.nio.SelectChannelConnector.open( SelectChannelConnector.java:216)
    ... 18 more
    1330 WARN [main] log - Nested in java.lang.reflect.InvocationTargetException:
    java.net.BindException: Address already in use
    at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method)
    at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSock etChannelImpl.java:119)
    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAd aptor.java:59)
    at org.mortbay.jetty.nio.SelectChannelConnector.open( SelectChannelConnector.java:216)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.call(XmlConfigura tion.java:542)
    .....

    I checked but no process is connected to these ports: 110,995,143,993,7025 !

    The other daemons work well:

    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Stopped
    zmmailboxdctl is not running.
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running

    Any idea?

    Thanks in advance.

    Regards

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by sorry27 View Post
    Any idea?
    The answer is all over the forums, a search would have found this: site:zimbra.com +"Config error at <Call name=" open"/>" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    Thanks for your reply.

    I have find the solution in:

    http://www.zimbra.com/forums/adminis...er-stoped.html

    Regards

Similar Threads

  1. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  2. [SOLVED] Outlook no longer updating
    By jeremy.pratt in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 10
    Last Post: 05-30-2008, 03:22 PM
  3. Upgrade Trouble woooo
    By RobertW in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2006, 05:24 PM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •