Results 1 to 10 of 15

Thread: SOAP Error (search and autocompletion not working)

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default SOAP Error (search and autocompletion not working)

    zimbra@zimbra:~$ zmcontrol -v
    Release 6.0.8_GA_2661.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition.

    I have recently upgraded from 6.0.7 to 6.0.8 and search function is not working, also auto completion is not working.
    web interface send me an error (SOAP related)

    my server is behind a firewall.
    please help.
    Elias.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    Release 6.0.8_GA_2661.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition.
    Please update your forum profile with the information above.

    [QUOTE=eliaslopezgtz;195464]I have recently upgraded from 6.0.7 to 6.0.8 and search function is not working, also auto completion is not working.
    web interface send me an error (SOAP related)[/QUOTEIt's impossible to tell from that information what the error is, what do you see in the log files?

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    my server is behind a firewall.
    Have you set-up a Split DNS (you probably need to)?
    Last edited by phoenix; 09-10-2010 at 10:08 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for your prompt response...
    Saw this on mailbox.log

    [btpool0-22://zimbra.transmaquila.com/service/soap/SaveDraftRequest] [name=emgonzalez@eclipselogistics.us;mid=39;ip=10.1 .1.253;ua=ZimbraWebClient - FF3.0 (Win)/6.0.8_GA_2661;] indexadd - Caught exception while indexing message id 0 - indexing blocked. Possibly corrupt index?
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:420)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:274)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:158)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doWork(SoapServlet.jav a:291)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:212)
    2010-09-10 11:36:38,816 WARN [btpool0-22://zimbra.transmaquila.com/service/soap/SaveDraftRequest] [name=emgonzalez@eclipselogistics.us;mid=39;ip=10.1 .1.253;ua=ZimbraWebClient - FF3.0 (Win)/6.0.8_GA_2661;] index - beginWritingNestLevel is 0 in LuceneIndex.doneWriting, flushing skipped.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    by the way I couldn't update my profile... with that information...

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    by the way I couldn't update my profile... with that information...
    I'm sure you can.

    What about the answer to my question on Split DNS?

    A forum search would have found the following threads (try some of the solutions): site:zimbra.com "indexing blocked. Possibly corrupt index" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    I think split DNS is already set up...
    But how can I verify ?
    do you need specific command responses to be included here ?
    please help me, please.

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    I think split DNS is already set up...
    But how can I verify ?
    Details are in the Split DNS article.

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    do you need specific command responses to be included here ?
    Yes.

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    please help me, please.
    I thought that's what I was trying to do?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    When I try to search for something... got the error and the stack says:

    method: SearchRequest
    msg: system.failure: Caught For input string : "1hu~"
    code: service.FAILURE
    detail : soap:Receiver

Similar Threads

  1. [SOLVED] Autocompletion of new domain addresses in GAL
    By russgalleywood in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 10-25-2010, 07:41 PM
  2. Weird Autocompletion error
    By Richard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2006, 10:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •