Results 1 to 8 of 8

Thread: Spam issues again

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    503
    Rep Power
    7

    Default Spam issues again

    We have been receiving over 20k of spam from .it domains almost daily! What can we do to drop emails from these domains beside marking them as junk which failed to even move most of them to the junk folder?

    We also suspect that some of them are from our internal users who have infected computers. Unfortunately the Origin IP of every emails simply show up as 127.0.0.1. The Zimbra log also shows 127.0.0.1 for most email senders instead of their actual IPs.

    I have posted this few week ago before but unable to receive any satisfactory reply. We have no choice but to repost as this is getting more serious without any solution or even workaround in sight. Anyone with experience with spam issue please share your expertise. Thanks!
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. help me fix my spam issues please
    By cornbread in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 04-13-2010, 01:38 PM
  2. [SOLVED] Spam filtering/reporting issues
    By chauvetp in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2010, 11:21 AM
  3. SPAM issues
    By ZAM in forum Users
    Replies: 6
    Last Post: 07-15-2009, 12:27 PM
  4. [SOLVED] 5.0.4 Upgrade Issues - Logger, Shared Spam
    By Cryophallion in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 04-21-2008, 01:37 PM
  5. Spam issues with 3.1.0
    By FunkyPenguin in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2006, 10:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •