Results 1 to 2 of 2

Thread: Getting disconnected by Zimbra

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Question Getting disconnected by Zimbra

    Hello,

    We are trying out Zimbra and so far it has been working out great! There is 1 problem though, we have written a script which connects to zimbra with pre-defined credentials and shoots out tons of emails to 1 email id. This is just a testing phase to see how Zimbra performs under stress.

    Here is the problem though, after some time it is kicking out the remote IP address.

    Below is the error from logs.

    *****************************************
    Sep 27 10:27:06 mail postfix/anvil[25080]: statistics: max connection rate 145/60s for (smtp:192.168.x.x) at Sep 27 10:20:48
    Sep 27 10:27:06 mail postfix/anvil[25080]: statistics: max connection count 3 for (smtp:192.168.x.x) at Sep 27 10:17:55
    Sep 27 10:27:06 mail postfix/anvil[25080]: statistics: max cache size 3 at Sep 27 10:20:59
    *****************************************

    We are using Release 6.0.8_GA_2661.RHEL5_64_20100820052503 RHEL5_64 FOSS edition.

    Thanks a lot for your time and help in this matter!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA, Canada and India
    Posts
    777
    Rep Power
    11

    Default

    these are not ERRORS per say..but just information about the connections your zimbra is getting
    Postfix manual - anvil(8)
    above links can give you more technical info about what it is.

    you need to print logs lines which shows a real error if there is any

    Raj
    i2k2 Networks
    Dedicated & Shared Zimbra Hosting Provider

Similar Threads

  1. Migrate Zimbra Server to VMware
    By Oasy in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 07-14-2010, 08:13 AM
  2. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 08:25 PM
  3. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  4. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •