Results 1 to 1 of 1

Thread: Can't send system emails

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Rep Power

    Default Can't send system emails

    First of all, this is my first post here, so hello to everybody who reads me

    I've just installed a Zimbra OS version on a CentOS 5.5 machine, and I have a little problem.

    I can send emails perfectly to and external domains from any account I've created, but there are some emails that i can't send. What I'm trying to do is simple, just in a terminal:

    echo “This was a test” | sendmail -f root

    This generates a response to that says:

    <>: mail for loops back to myself

    The problem is that root account points to instead

    My configuration looks like this:


    cat /etc/hosts
    # Do not remove the following line, or various programs

    # that require network functionality will fail. localhost.localdomain localhost server2


    dig mx


    ; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-4.P1.el5_4.2 <<>> mx

    ;; global options: printcmd

    ;; Got answer:

    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 45469

    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 3


    ; IN MX

    ;; ANSWER SECTION: 7250 IN MX 10

    ;; AUTHORITY SECTION: 45157 IN NS 45157 IN NS

    ;; ADDITIONAL SECTION: 7250 IN A 7250 IN A 7250 IN A

    ;; Query time: 0 msec

    ;; SERVER:

    ;; WHEN: Tue Sep 28 15:29:26 2010

    ;; MSG SIZE rcvd: 134

    <code> 14400 IN MX 10 mail
    mail 14400 IN A
    server2 14400 IN A ; Main IP

    22-22-22-22 14400 IN A ; Secondary Ip (Failover)

    cat /etc/aliases


    The server that has installed Zimbra is the only that can send this emails to root, the rest of the servers i have send this ones normally.

    This server only have one domain:

    Anyone have an idea of what is happening here? All comments are welcome and apreciated.

    Thank you!
    Last edited by surrealist; 09-30-2010 at 06:41 AM.

Similar Threads

  1. How to add a user that can send and receive emails
    By iwhite in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-30-2010, 10:41 AM
  2. Send emails grouping by domain
    By ferent in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2009, 09:09 AM
  3. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 07:52 AM
  4. mysql not starting, sort of.
    By lhutton in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2009, 11:45 AM
  5. Can't send emails out
    By jack-Z in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-18-2006, 08:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts