Results 1 to 2 of 2

Thread: redirect loop with standard web client as default

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default redirect loop with standard web client as default

    I have are very strange problem:
    When logging in externally I can use both the ajax as the html client without any problems. But when a user has the html client set as default in his preferences and try's to login the browser complains about a redirect loop both with the ajax as the html client.
    This problem only occurs when trying to login externally from inside our network everything works fine.
    I tried putting ?debug=1 after the url but that doesn't give any useful information, I also can't find anything weird in the zimbra logs.
    The network situation when logging in externally is as follows:
    ISA server (I guess, not under my control) -> apache reverse proxy -> zimbra server
    Anybody any idea what can be wrong?
    Last edited by alagendijk; 10-27-2010 at 01:52 AM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default

    nobody any idea what can cause this problem?

Similar Threads

  1. Zimbra Mobile Web Client questions
    By sdemeyer in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2008, 01:25 PM
  2. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 05:53 PM
  3. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 05:39 PM
  4. Web Client Performance and Basic client features
    By fviero in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2007, 04:34 AM
  5. Replies: 13
    Last Post: 10-29-2007, 11:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •