Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Documents not working on 4.0.1

  1. #11
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    What error, if any, do you get when you run 'zmprov help'?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    tonyawbrey Guest

    Default

    I get same error about authentication?

  3. #13
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    72
    Rep Power
    9

    Default

    This sounds like a similar problem I had at one time, it wound up being the ldap root and ldap zimbra password not matching if I'm not mistaken? It could be different, but it was definately 2 passwords that got out of sync that caused it for me.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    49
    Rep Power
    8

    Default ERROR: account.AUTH_FAILED (authentication failed for zimbra)

    Could you say more things?

Similar Threads

  1. Documents & Notebooks Woes
    By torusgrp in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2007, 11:19 PM
  2. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 07:23 PM
  3. Documents Feature Messed up
    By frogstarr78 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2006, 07:14 PM
  4. 4.0 RC1 Documents initialization failed on upgrade
    By neilmc in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 10-05-2006, 03:46 AM
  5. Red Hat ES4 - 64 bit - Documents Problem
    By RyanC in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •