Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] vew mail not working on some accounts

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Avondale, AZ
    Posts
    111
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] vew mail not working on some accounts

    I go to view an email account from the admin console and I get a page cannot be displayed and I get this in address bar:
    HTML Code:
    [url]http://share.foerstermarketing.com/service/preauth?authtoken=0_8f8a202bce73e11617935af17f0100d7e9397242_69643d33363a38356261353061392d623537302d343761622d616336382d3738663062653866393739333b6578703d31333a313238383231373330363438393b6169643d33363a38623961313461642d356534642d343232372d613536632d3365623638366230313561383b747970653d363a7a696d6272613b&isredirect=1[/url]
    but I can view other accounts just fine just certian ones will not pull up.

    Any idea what is going on?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Avondale, AZ
    Posts
    111
    Rep Power
    5

    Default

    any one have an idea on this error?

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 07:47 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •