Results 1 to 4 of 4

Thread: "From" email address setting not sticking

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aoteroa
    Posts
    128
    Rep Power
    8

    Default "From" email address setting not sticking

    Hi guys,

    I've got another issue with a new client on our hosted zimbra server. They only need the ZCS for approx 10 of the 75-odd email accounts (the rest use just plain POP) so they can't afford to fork out for all of them.

    To get around this we've set up a subdomain under our own domain and are POP'ing their emails down from a standard POP server. So far so good - they receive emails as usual.

    But when they go to send emails, it seems the 'From' setting isn't sticking. It seems to work the first few times we test it, but then reverts back to their ugly subdomain email when others receive it.

    So basically the have an account like 'tania@customer.oxynet.co.nz' but their email is actually 'tania@customer.co.nz', so we set their From address to that. But when they send email it still appears at the receiver's end as 'tania@customer.oxynet.co.nz'.

    I've attached some screenshots of what happens. Anyone have any ideas what is causing this? Is it a bug?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I'll move this to the correct forum.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    10

    Default

    Is the option in their account in the admin interface ticked, that allows them to send from any address?
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aoteroa
    Posts
    128
    Rep Power
    8

    Default

    yes, it is set.

Similar Threads

  1. Can't change outgoing email address
    By albanach in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2008, 11:09 AM
  2. Wrong "From" address in Outlook 2007
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2007, 11:23 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •