Results 1 to 2 of 2

Thread: Signature - logo replaced by replying

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    30
    Rep Power
    5

    Default Signature - logo replaced by replying

    Occasionally when a user replies to someone's mail, that person's logo replaces the one of our company's. Does anyone else have this issue?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You need to update your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by Koffie View Post
    Occasionally when a user replies to someone's mail, that person's logo replaces the one of our company's. Does anyone else have this issue?
    You need to give exact steps to reproduce this problem and details of whether these are shared folders, what size are the logos, where does the email come from, does it always happen, does it happen if anyone else sees this problems, etc....
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  3. Apply signature from outside of zimbra.
    By artimus in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 12-15-2010, 12:25 PM
  4. NE Theme Problem With Changed Logo Files
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 12-21-2008, 02:13 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 11-15-2006, 12:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •