Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem : service still down (Red Color)

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Problem : service still down (Red Color)

    Please help me to solve this problem.

    Some service still down (red color) when i access form https://webmail.agro-makmur.com:7071/zimbraAdmin/

    but all service is ok when i access from consone.

    thanks
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You've given no details of which version (and release) of Zimbra you're using, which operating system you're using, whether it's a new install or an upgrade nor whether it's a single or multi-server set-up. Have you searched the forums for this problem? There are several threads that cover this topic (with solutions) including a troubleshooting article in the wiki, please check those first and try some of the solutions.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    it's a new install
    this server is multiple-server.
    OS : centos 5.4
    version of zimbra:
    [zimbra@mail ~]$ /opt/zimbra/bin/zmcontrol -v

    Release 6.0.9_GA_2686.RHEL5_20101115233426 RHEL5 FOSS edition.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by hendra_manto View Post
    it's a new install
    this server is multiple-server.
    OS : centos 5.4
    version of zimbra:
    [zimbra@mail ~]$ /opt/zimbra/bin/zmcontrol -v

    Release 6.0.9_GA_2686.RHEL5_20101115233426 RHEL5 FOSS edition.
    please update your profile with this details.

    Also. as phoenix said, there are many threads in this forum with the same issue and their solutions are in there itself. have you tried any?

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 06:37 AM
  2. zcs Red Cat cluster (4) installation problem
    By alessio in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2008, 08:18 AM
  3. Red Hat ES4 - 64 bit - Documents Problem
    By RyanC in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2006, 12:01 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. Zimbra on Red Hat EL 4 problem
    By Alfspace in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2005, 06:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •