Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with encoding of email subject

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Poland
    Posts
    55
    Rep Power
    5

    Default Problem with encoding of email subject

    Hi all,

    I have a problem with the encoding of polish characters in the subject, the content is ok. I read the various posts already on this forum, I know that sometimes it helps to set the locale in the shell, but this only works on email content and not on the subject. Here is an excerpt of the original message:

    From: "INTERIA.PL" <mailing@interia.pl>
    To: "Odbiorca mailingu" <users@interia.pl>
    Subject: W Nowym Roku chc� wi�cej zarabia�! A Ty?
    MIME-Version: 1.0
    Reply-To: reply@firma.interia.pl
    Date: Sat, 01 Jan 2011 01:00:00 +0100
    Message-Id: <20a79e1ab3a172d48f5f78498616ec4d@interia.pl>
    Content-Type: multipart/alternative;
    boundary="=_c10a8f474b45d9e3c8c34f0e66b7c307"

    --=_c10a8f474b45d9e3c8c34f0e66b7c307
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit

    Encoding of user control panel is set to UTF8, and I also had the ISO8859-2 and no difference. How to deal with this difficult issue?
    Last edited by loocek; 01-01-2011 at 04:59 AM. Reason: typo

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Moscow, Russian Federation
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Similar problem...

    X-Mailer: Lotus Notes Release 6.5.4 March 27, 2005
    Message-ID: <OF25AA023B.C3E5A5B3-ONC3257803.002C41EC-C3257803.002C862C@sfgp.ru>
    From:sender@sfgp.ru
    Date: Fri, 24 Dec 2010 11:06:17 +0300
    X-MIMETrack: Serialize by Router on moslnx/company/ru(Release 6.5.3|September 14, 2004) at
    24.12.2010 11:06:18
    MIME-Version: 1.0
    Content-type: multipart/mixed;

    X-yoursite-MailScanner-Information: Please contact the ISP for more information
    X-yoursite-MailScanner: Found to be clean
    X-yoursite-MailScanner-SpamCheck: spam, ORDB-RBL, SpamAssassin (score=11.8,
    required 6, BASE64_ENC_TEXT 1.37, MIME_MISSING_BOUNDARY 0.42,
    NO_REAL_NAME 1.28, RCVD_IN_DSBL 3.25, RCVD_IN_OSIRUSOFT_COM 0.38,
    SPAM_PHRASE_00_01 0.78, SUBJ_FULL_OF_8BITS 1.60,
    X_OSIRU_OPEN_RELAY 2.72)
    X-yoursite-MailScanner-SpamScore: sssssssssss
    X-MailScanner-From:sender@sfgp.ru
    Subject: ###### ######## ## ####### #####

    --0__=4CBBF290DFBFC77C8f9e8a93df938690918c4CBBF290DF BFC77C
    Content-type: text/plain; charset=KOI8-R
    Content-transfer-encoding: base64

Similar Threads

  1. Subject encoding problem
    By deepblue in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 04-01-2008, 11:30 AM
  2. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 11:01 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •