Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: [SOLVED] Reply to message loses focus in web client

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Reply to message loses focus in web client

    When using the AJAX web client on any OS/Browser combination focus is lost when initiating a reply to a message.

    When replying to a message the focus starts in the message pane and then is lost in the process of loading the child page. So that when loading is complete the focus is undetermined. Pressing the Tab key cycles the focus to the Send or in the reverse (Shift + Tab) ends up at the Subject line.

    Release 6.0.10_GA_2692.RHEL5_64_20101215170845 CentOS5_64 FOSS edition.

    I have seen this since we upgraded to 6.0.10.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    check teh version of your com_zimbra_attachemail zimlet against hte version on Zimbra :: Gallery . If it's older, upgrade.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    Brilliant. That worked like a charm. Using version .7 now.

    Thank you!

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Richmond, Virginia, United States of America
    Posts
    35
    Rep Power
    5

    Default

    I am having the same problem on multiple OSes and multiple browsers ever since we upgraded to 6.0.10. My users are complaining constantly about the changed behavior. I looked for the Zimlet mentioned, but we do not even have one by that name in our installation. Any other ideas?

    Thanks!

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    you may not see that one listed in the zimlets in the web interface. run this command as the zimbra user on your server

    zmzimletctl info com_zimbra_attachmail

  6. #6
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Richmond, Virginia, United States of America
    Posts
    35
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by bdial View Post
    you may not see that one listed in the zimlets in the web interface. run this command as the zimbra user on your server

    zmzimletctl info com_zimbra_attachmail


    Code:
    [zimbra@zim bin]$ whoami
    zimbra
    [zimbra@zim bin]$ zmzimletctl info com_zimbra_attachmail
    com.zimbra.cs.account.AccountServiceException: no such zimlet: com_zimbra_attachmail
    ExceptionId:main:1294756589858:35d1f49e62c4ca9a
    Code:account.NO_SUCH_ZIMLET
            at com.zimbra.cs.account.AccountServiceException.NO_SUCH_ZIMLET(AccountServiceException.java:221)
            at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletUtil.showInfo(ZimletUtil.java:1184)
            at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletUtil.dispatch(ZimletUtil.java:1845)
            at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletUtil.main(ZimletUtil.java:1894)
    [] ERROR: Error
    com.zimbra.cs.account.AccountServiceException: no such zimlet: com_zimbra_attachmail
    ExceptionId:main:1294756589858:35d1f49e62c4ca9a
    Code:account.NO_SUCH_ZIMLET
            at com.zimbra.cs.account.AccountServiceException.NO_SUCH_ZIMLET(AccountServiceException.java:221)
            at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletUtil.showInfo(ZimletUtil.java:1184)
            at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletUtil.dispatch(ZimletUtil.java:1845)
            at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletUtil.main(ZimletUtil.java:1894)
    [zimbra@zim bin]$

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    See if you have the zimlet:

    Code:
    ls -l /opt/zimbra/zimlet* | grep attach
    If you do then deploy it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Well, it is listed there so deploy it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    it may be the contact attach one too, do a

    zmzimletctl listzimlets

  10. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Richmond, Virginia, United States of America
    Posts
    35
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    See if you have the zimlet:

    Code:
    ls -l /opt/zimbra/zimlet* | grep attach
    If you do then deploy it.
    [zimbra@zim root]$ ls -l /opt/zimbra/zimlet* | grep attach
    drwxr-x--- 2 zimbra zimbra 4096 Dec 23 20:50 com_zimbra_attachcontacts
    -rw-rw-r-- 1 zimbra zimbra 8160 Dec 15 20:33 com_zimbra_attachcontacts.zip
    -rw-rw-r-- 1 zimbra zimbra 8516 Dec 15 20:33 com_zimbra_attachmail.zip
    -rw-rw-r-- 1 zimbra zimbra 5756 Dec 15 20:33 com_zimbra_attachmentalert.zip

Similar Threads

  1. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 05:59 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-28-2008, 09:25 AM
  3. Instant Message Web Client returns error
    By hillman in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 10-08-2007, 10:27 PM
  4. Web Client - HTML Message Formatting
    By soxfan in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2007, 06:07 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 05-20-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •