Results 1 to 3 of 3

Thread: Some text attachments appearing inline

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default Some text attachments appearing inline

    We have an automated process that attaches a text file called Ansi1.dat to an email and sends it. When the users receive the email the text from the file is inline with the mail and not attached. This is only happening with the users who have migrated to zimbra so far. What could be causing this to happen? I am able to send other text attachments from zimbra to zimbra without problem.

    -

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    Anyone have any idea? It seems that I am able to see the attachments when using imap with outlook, or even the outlook connector. However, not in the zimbra web client.

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    122
    Rep Power
    6

    Default

    Maybe Bug 44746 – Incorrect handle of "Content-Disposition: inline;"

    Then you can change the Content-Disposition of your automated process.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-13-2013, 05:06 AM
  2. Outlook and Zimbra Connector not sending attachments
    By kilrathi in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 32
    Last Post: 01-15-2010, 12:45 PM
  3. Inline attachments won't display in web UI
    By feralcoder in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2007, 11:01 AM
  4. Drag email to calendar and attachments
    By Richard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2006, 12:09 AM
  5. Seeing Cursor and Highlighting Text
    By jurban in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-09-2006, 04:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •