Results 1 to 3 of 3

Thread: E-Mail not being stored in Sent Folder

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    203
    Rep Power
    7

    Default E-Mail not being stored in Sent Folder

    We use Family Mailboxes (Mailboxes: Sharing vs. Relationships » Zimbra :: Blog) for boss/secretary workgroups.

    If one is sending an E-Mail on behalf of an child Account this E-Mail is being stored in the Sent- Folder of the child account (Marked as unread) and the Sent Folder of the Parent account as well. So far everything is working as expected.

    If I use a different Persona which is defined in the Child Account the resulting E-Mail is only being stored in the Sent Folder of the Parent account. So the Child Account has no information of that E-Mail being sent on his/her behalf. Also in Sent folder of the parent account the "Sent on behalf of" line missing.

    Has anybody seen this before or should I file a Bug report?

    Thanks for your help!
    Last edited by FritzBrause; 01-05-2011 at 07:33 AM.
    Best regards

    Andreas Wolske

    managedhosting.de GmbH

    Zimbra Cloud Hosting, Consulting & Support
    VMware vCloud Powered Serviceprovider

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    41
    Rep Power
    7

    Default

    I'm having a similar issue but not exactly the same
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...m-folders.html

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    203
    Rep Power
    7

    Default

    I filed a bug: Bug 55210 - E-Mail not being saved in Sent- folder of child account

    You might want to add your comment there too.
    Best regards

    Andreas Wolske

    managedhosting.de GmbH

    Zimbra Cloud Hosting, Consulting & Support
    VMware vCloud Powered Serviceprovider

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 07:47 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •