Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Flush Memcached?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Flush Memcached?

    Is there a way to flush the proxy's memcache? We have made a bunch of changes to the logos and default themes, yet the proxy is sort of botching the appearance. When I go to the individual servers, they look fine after the zmprov flushCache skin, but not so on the proxy server.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    are you sure it's not client issues? i thought memcached was only used for route information right now but i could be wrong

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Spain
    Posts
    233
    Rep Power
    6

    Default

    I haven't seen any way to flush cache on the proxy servers. When there is a change in skin or anything like that I always zmprov fc skin skinName && zmprov fc server `zmhostname` on the mailstore and then clear out my browser's cache and that seems to work.

    The few times it hasn't worked I check with another browser (I have Firefox, Chrome and Opera installed) and I do see the change, which confirms it's a client issue.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    Hmm.. I tried it on several clients - tried going to the individual server and it looks fine, (its the login splash), but going to the proxy address it is not so fine.. I changed items in the ZmMsg.properties as well that display correctly on the individual server but not on the proxy server.. very strange. Clearing cache on clients doesnt seem to work.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    Any ideas on this issue? I will go ahead and restart the proxy services tonight to see if that helps, but i wanted to know if that is the problem.. I had a brand NEW user who never went to the web interface not work properly..

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    Okay, I found the problem.. we have a 3rd store which is the archive store that nobody should ever log into. I didnt realize it was among the list of servers to be proxied.. I found out by using

    zmprov getAllReverseProxyBackends

    Sure enough, archive server was listed.. I just removed the archive server, and it fixed it.

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. memcached and nginx pop3/imap auth problem.
    By serivo in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2008, 10:13 AM
  3. Controling Queue Flush Interval?
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-19-2007, 04:05 PM
  4. memcached
    By graffiti in forum Developers
    Replies: 9
    Last Post: 10-23-2005, 06:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •