Results 1 to 3 of 3

Thread: user can't sort by "From"

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default user can't sort by "From"

    I've included a missive from one of my users regarding the Zimbra web interface...can anyone give a pointer?

    Thanks!
    mike r.

    --------------------------------------------------------------------------------------
    When I move my mouse marker over the "Size," "Received," and "Subject" buttons above those fields (without pressing), they all open a small prompting widow telling me what the buttons do: "Sort by Size," "Sort by Received," and "Sort by Subject." If I press the left button, the mail is sorted according to the function indicated.

    HOWEVER, when I move the mouse marker over the "From" button, a small window is again opened, but it just says "From." If I press the left button nothing happens (As one might expect considering the "From"-only message.

    Unfortunately, I often used the "Sort by From" function when using Thunderbird since I often want to see other messages related to the same sender. I then revert back to "Sort by Receiver" display so as to present the most recent e-mail at the top (or bottom in the case of Thunderbird - so these are the only sorting functions I ever use.

    My browser is Mozilla Firefox version 3.6.13
    My PC is running Windows XP Professional

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    this happens in conversation mode. if you switch to message mode you can sort by from fine

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    forgot to mention theres a bug filed for this you can vote for

    Bug 7972 – Mail sort using FROM column for conversation view

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •