Results 1 to 7 of 7

Thread: Unable to logon

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Rep Power
    4

    Default Unable to logon

    Not sure why this is happenning. Currently doing a trial run ZCS, on RH 5, ZCS 6.10. From within our network I can access ZCS and Admin Console, outside our network I get the logon screen but when I logon in I get cannot display page. I have opened the firewall for HTTP services for my test server. So how can I get the logon screen but it fail when I click Logon In, like it cannot find the page ? Also I can internet email but ZImbra will not receive internet email. I'm sure its some DNS issue. Network Solutions is where the DNS is parked (mailpca.us). I set up DNS the same way I have my current email solutions domain setup.

    Thanks
    Last edited by khenderson; 01-29-2011 at 06:18 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 01-27-2010, 01:40 PM
  2. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM
  3. AntiVirus unable to connect to localhost
    By net4home in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 07-25-2007, 05:55 PM
  4. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  5. Admin Console Logon locks up on logon
    By g8se in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-02-2007, 10:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •