Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Can't deploy zimlet

  1. #11
    Join Date
    May 2010
    Location
    Poland
    Posts
    55
    Rep Power
    5

    Default

    I've found partially solution so I'll write about it. Command "zmzimletctl deploy <zimlet.zip>" don't owrk but I see when I try to install zimlet in other way.. I mean with commands:
    zmzimletctl install <zimlet>
    zmzimletctl ldapDeploy <zimlet>
    zmzimletctl enable <zimlet>
    and so on.. (as manual said), it work !

    unfortunately there isn't any other commands to undeploy zimlet so... this way only work with installing zimlets

    thanks for all for spend time

  2. #12
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    373
    Rep Power
    5

    Default

    Glad you got it working loocek.

  3. #13
    Join Date
    May 2010
    Location
    Poland
    Posts
    55
    Rep Power
    5

    Default

    Ok, now I found whole solution . I had zimbraAdminPort other than 7071 (because once I was trying to change it), when I set it back to 7071 .. everything's work .

    Regards all.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  3. [SOLVED] All Zimlet Deploy Fails Zimbra 4.5.10
    By cantormath in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 12-22-2007, 06:38 PM
  4. Asterisk Zimlet deploy on 4.5 NE
    By lee in forum Zimlets
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-2007, 06:40 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •