Hi,

after upgrading on Ubuntu 8.04 64-bit from 6.0.7 to 7.0.0, I first bumped into INSTALL warning, saying sqlite3 is not installed, but I continued installation disregarding this warning.
The rest of install finished fine, no errors on screen...but first running ZCS 7.0.0 got "relay Access denied" for all incoming mail, and also outgoing did not work. This part of problem was solved by manually replaying the postfix config command, which had status ERROR in /opt/zimbra/log/zmconfigd.log
Manually issuing this command (longest line, with lots of config settings) did not produce error, and restarting postfix solved the problem.

But I still notice WARNING in /opt/zimbra/log/zmconfigd.log file issued every 1 minute:
Code:
Starting zmconfigd...zmconfigd is already running.
2011-02-14 09:24:28,861 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] Fetching All configs
2011-02-14 09:24:29,107 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All configs fetched in 0.24 seconds
2011-02-14 09:24:29,342 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All rewrite threads completed in 0.01 sec
2011-02-14 09:24:29,342 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All restarts completed in 0.00 sec
Starting zmconfigd...zmconfigd is already running.
2011-02-14 09:25:29,354 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] Fetching All configs
2011-02-14 09:25:29,585 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All configs fetched in 0.23 seconds
2011-02-14 09:25:29,786 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All rewrite threads completed in 0.00 sec
2011-02-14 09:25:29,786 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All restarts completed in 0.00 sec
Starting zmconfigd...zmconfigd is already running.
2011-02-14 09:26:29,798 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] Fetching All configs
2011-02-14 09:26:30,132 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All configs fetched in 0.34 seconds
2011-02-14 09:26:30,338 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All rewrite threads completed in 0.00 sec
2011-02-14 09:26:30,339 zmconfigd WARNING [8394-MainThread] All restarts completed in 0.00 sec
Any idea?