Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems after changing host name....

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Problems after changing host name....

    Hallo, this is my first post, so sorry if any mistakes...
    now using : Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 FOSS edition.

    I am using zimbra opensource for a year and a half ... newer had problems with upgrades or any other issues..

    Some days ago i have to change hostname and dns name of mail server... i follow the instructions described in : ZmSetServerName - Zimbra :: Wiki

    The hostname changes ok, and webmail is working great... but the problems figures out later...
    Using command /opt/zimbra/libexec/zmsetservername -n <newhostname>
    I don't use --skipusers switch... so for imap or pop authentification user db changed to:
    user@virtual.domain1@newhostname
    or
    user@virtual.domain2@newhostname

    Are there any possibility to remove @newhostname from pop and imap authentification? or remove it from user db...?

    Any help are welcome!

    Thanks again!

    Ivars

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default no solutions?

    Are there any solutions?

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  3. changing COS problems...
    By urban@abak in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 01-31-2007, 05:54 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  5. MTA is Dying after yum update
    By tonyawbrey in forum Administrators
    Replies: 27
    Last Post: 04-02-2006, 06:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •